2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora Programlarımıza başarılı olarak kayıt yapma hakkı kazanan Asil listedeki öğrencilerin kayıtları 14-15 Şubat 2024 tarihleri arasında, Yedek Listedeki öğrencilerin kayıtları ise 16 Şubat 2024 tarihinde yapılarak kayıt süreci tamamlanmıştır.

Kayıt süresince öğrencilerimize Enstitümüzün işleyişi ve Eğitim-Öğretim sürecine ilişkin bilgilendirmeler idari personelimiz tarafından yapılmıştır.

Enstitümüz Doktora Programına 2, Yüksek Lisans Programlarına 35 ve İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Tezsiz (II. Öğretim) Programına ise 54 kişi yeni kayıt yaptırmıştır.

İdari personelimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, kayıtlarını yaptıran öğrencilerimize de Eğitim-Öğretim hayatlarında başarılar dileriz.