Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 01 Mart 2017 tarihli ve 29994 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan  “Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile 20 Nisan 2016 tarihli ve 29690 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine ait yedi madde de değişiklik gerçekleştirdi.

Ø  Birden fazla tez danışmanı atamasının gerektirdiği durumlar,

Ø  Mezun olan öğrencilerin mezuniyet tarihi

Ø  Tezsiz yüksek lisans programı AKTS düzenlemesi ve

Ø  Doktora programlarında Diş hekimliği, Eczacılık, Tıp ve Veteriner Fakültelerinde ki öğretim üyelerinin tez danışmanlığı yapabilmesi

ile ilgili konuları kapsayan değişiklikler ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantılar yardımıyla ulaşabilirsiniz.

·         İlgili yönetmeliğe ulaşmak için bağlantıya tıklayınız.

·         Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğine ulaşmak için bağlantıya tıklayınız.

Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği