Tüm birimleriyle kalite belgesi alan ilk üniversite olan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin gereği olan Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısını gerçekleştirdi. 10 Aralık 2019 tarihinde Ahi Evran Kongre ve Kültür Merkezi Aşıkpaşa Salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Vatan KARAKAYA, Kalite Yönetim Koordinatörü ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa KURT, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet GÖKBEL ve Prof. Dr. Mustafa Kasım KARAHOCAGİL, Genel Sekreter Mehmet Zeki KÜÇÜK, kalite koordinatörlüğü ekibi, birimlerin kalite sorumluları ile akademik ve idari personel katıldı. Fen Bilimleri Enstitüsü Birim Kalite Sorumlusu Doç. Dr. Ümit DEMİRAL birimimize ait 2019 Yılı Yönetimin Gözden Geçirme Raporunun sunumu gerçekleştirdi.