LOGOMUZUN TARİHÇESİ  :
Üniversitemiz Senatosunun 26.01.2023 tarihli ve 2023/01-14 sayılı toplantı  kararı ile Enstitümüz logosunun kullanılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Enstitümüz Logosunun tasarımını yapan, Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği Grafik Tasarımcısı Bilgisayar İşletmeni Erhan YURT'a teşekkür ederiz.

LOGOMUZUN ANLAMI  :

* Turuncu bölümde yer alan çark Mühendislik temel alanlarına, buğday başakları Ziraat temel alanlarına, meşale Eğitim-Öğretime vurgu yapmak için yerleştirilmiştir.

* Çarkların iç kısmında beyaz renkte gösterilen şekil, bilişim ve teknoloji ile deney tüplerine vurgu yapmaktadır.

* Lacivert bölgenin sağ ve sol kısmında beyaz renkte yer alan figürler, bilim insanlarını temsil etmektedir.

* Logonun tipografisi, Üniversitemizin logosunda ve diğer birim logolarında yer alan metin dizilimine uygun olarak yerleştirilmiştir.

Enstitümüz logosunu Png  formatında indirmek için tıklayınız.

Enstitümüz logosunu Jpg formatında indirmek için tıklayınız.