İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri; üretim teknolojilerindeki iş kazalarını ve iş güvenliği tedbirlerini yerinde görmek üzere Prof. Dr. Levent URTEKİN nezaretinde 13 Mart 2024 Çarşamba günü Çemaş Döküm A.Ş. firmasına teknik gezi düzenlemiştir.

Öğrencilerimiz gezi kapsamında fabrika İş Güvenliği Uzmanı İlker Özdemir tarafından kapamalı bir tanıtım yapılmış ve iş kazalarında uzmanların aldığı tedbirleri inceleme fırsatı bulmuşlardır. Teorik olarak anlatılan Kişisel Koruyucu Donanımlar uygulamalı olarak gösterildiği teknik gezi öğrencilerimiz için oldukça faydalı olmuştur. Dökümhane, talaşlı imalat, taşlama, model hane, kalite kontrol ve boya hane bölümleri incelenmiş ve farklı alanlardaki iş sağlığı ve güvenliği tedbirleri yerinde görülmüştür.

Çemaş Döküm A.Ş. Genel Müdürü Okan SAYIT, Fabrika Müdürü Murat ÇELİK ve Kalite Kontrol Müdürü Serkan KAYA’ya gösterdikleri ilgi ve destek için Üniversitemiz ve Enstitümüz adına teşekkür ederiz.