2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BİLİMSEL DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARI

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı Güz Yarıyılı Yüksek Lisans / Doktora Programları Bilimsel Değerlendirme Sınav Sonuçları İçin TIKLAYINIZ

Kesin Kayıt :28-29 Temmuz 2022 tarihleri arasında şahsen veya online olarak yapılacaktır.

YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENECEK BELGELER

1. Lisans Diploma veya Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge olabilir)
  2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  3. Ales Sonuç Belgesi
  4. Yabancı Dil Belgesi (Başvuru Esnasında beyan edilmiş ise)
  5. Transkript Belgesi
  6. Erkek öğrenci adaylarından ilgili Askerlik Şubelerinden veya e-devlet üzerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

DOKTORA PROGRAMI KESİN KAYIT ESNASINDA İSTENECEK BELGELER

1. Yüksek Lisans Diploma veya Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden alınan belge olabilir)
  2. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  3. Ales Sonuç Belgesi
  4. Yabancı Dil Belgesi
  5. Transkript Belgesi

NOT-1: Enstitümüze kayıt hakkı kazanan öğrenciler, belirtilen tarihler arasında şahsen, online veya/ noter onaylı vekaletle vekil aracılığı kayıtlarını yapabilirler. Belirtilen tarihlerde kayıtlarını yapmayanlar Enstitümüze kayıt hakkını kaybederler.

NOT-2: Yükseköğretim Genel Kurulu Kararı uyarınca öğrenciler aynı anda iki yükseklisans veya iki doktora programına kayıt yaptıramaz bu bağlamda kayıt yaptırmaya gelecek veya online kayıt yaptıracak öğrencilerimizin eş değer düzeyde eğitimi varsa kesin kayıttan önce kaydını sildirmesi gerekmektedir. Kesin kayıttan sonra yapılacak kontrollerden sonra öğrencinin eş değer düzeyde kaydı varsa Enstitümüze yaptırmış olduğu kaydı silinecektir.

NOT-3: Online başvuru ile Enstitümüze kayıt yaptıracak öğrencilerimizin Online Başvuru Formu ile birlikte istenilen belgeleri tarayıp adresine mail atması gerekmektedir.

NOT-4: Online başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma günü saat16:00’da bitecektir.

NOT-5: Online Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

Fen Bilimleri Enstitü İletişim Bilgileri:

Tel: 0386 280 49 50 / 0386 280 44 68

e-posta: